skalarx Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Przy wymianie turbiny zauważyłem, że wężyk który zakładany jest na zawór sztangi (taki w oplocie) zakłada się trochę za luźno. ogólnie wszystkie wężyki tego typu pod maską (a jest ich trochę) są już w nie najlepszej kondycji. Czy mogę je wszystkie powymieniać np. na takie?: http://www.allegro.pl/item377756365_samco_przewod_podcisnienia_4_mm_samco_od_re5pect.html Oczywiście nie jestem pewny rozmiaru. Czy przy wymianie powinienem zachować np długość oryginalnych wężyków? Czy ten wężyk jest odpowiedni? Firma w końcu dobra.
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 kup weżyki w ASO albo w innym sklepie ale koniecznie w oplocie .... dlugość jest ważna ...
skalarx Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2008 kup weżyki w ASO albo w innym sklepie ale koniecznie w oplocie .... dlugość jest ważna ... sprzedają je na metry czy jakoś inaczej? będą znali średnicę?
bartek213 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 nie wiem jak w ASo ale w normalnym sklepie motoryzacyjnym takie wezyki kupuje sie na metry
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 kup weżyki w ASO albo w innym sklepie ale koniecznie w oplocie .... dlugość jest ważna ... sprzedają je na metry czy jakoś inaczej? będą znali średnicę? w ASO napewno ... w sklepie motoryzacyjnym podejrzewam ze tez ...
YATES Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Przy wymianie turbiny zauważyłem, że wężyk który zakładany jest na zawór sztangi (taki w oplocie) zakłada się trochę za luźno. ogólnie wszystkie wężyki tego typu pod maską (a jest ich trochę) są już w nie najlepszej kondycji. Czy mogę je wszystkie powymieniać np. na takie?: http://www.allegro.pl/item377756365_samco_przewod_podcisnienia_4_mm_samco_od_re5pect.html Oczywiście nie jestem pewny rozmiaru. Czy przy wymianie powinienem zachować np długość oryginalnych wężyków? Czy ten wężyk jest odpowiedni? Firma w końcu dobra. Małe OT. Na pytanie czy długość jest ważna najlepiej niech wypowie się jakaś kobieta z forum
gadi Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Mam podobny problem z wymianą tych weżyków na nowe. Zakupiłem podobne do orginalnych (takie w oplocie) o średnicy wewnętrznej 3,2 mm i wydaje mi się że ta średnica jest za mała w porównaniu z orginalnymi. Pod maską są wężyki o mniejszej i większej średnicy. Czy ktoś wie jakiej średnicy wewnętrznej powinny być te przewody ?[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2008, 16:41 _________________________________________________Gdzieś był temat o tych wężykach, ale nie mogę go znalezć. Ile może kosztować metr w ASO ?
Musashi Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 jak kupujesz z metra kupuj markowe. continental, pirelli, itp.
gadi Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ale jaki wymiar !!! Wsklepie mają tylko 3,2 mm albo 6 mm[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2008, 02:54 _________________________________________________W sklepie[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2008, 02:55 _________________________________________________ Ile może kosztować metr w ASO ?
spanky Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ile może kosztować metr w ASO ? zadzwon ...
Rekomendowane odpowiedzi