Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

300.000 na blacie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ojj w punciawce I 1,2 tez mam przebieg wysoki az pojde sprawdzic ile tam juz jest, a robione jest w nim to co sie zepsuje i zeby przeszedl przeglad. Pasek rozrzadu np moze w kazdej chwili sie poddac, ost raz wymieniany u niemca conajmniej 7 lat temu... Mozna? Mozna! Wiadomo, swoje lubi wypic heh

Opublikowano
Moja mała dobiła do Trzystu tysiecy, postanowilem to uczcić filmikiem :) Robicie podobne rzeczy ?

Ja robię fotki przy miłych dla oka cyferek

IMG_0610.jpg

Opublikowano
  • Autor
Moja mała dobiła do Trzystu tysiecy, postanowilem to uczcić filmikiem :) Robicie podobne rzeczy ?

Audi A4 B6 300.000 km - YouTube

Auto z 2001 to Ty chłopie nic nie jeździsz :decayed:

Od 1 października zrobiłem ponad 5 tysięcy, jeździ się jeździ :decayed: Do 1 stycznia będzie już 6 :)

Opublikowano

Audi A4 B6 300.000 km - YouTube

Auto z 2001 to Ty chłopie nic nie jeździsz :decayed:

Od 1 października zrobiłem ponad 5 tysięcy, jeździ się jeździ :decayed: Do 1 stycznia będzie już 6 :)

Z zawieszeniem już coś robiłeś?

Opublikowano
  • Autor

Ja nic nie robiłem, wiem że ktoś wymieniał sprężyny bo są takie bordowe to chyba nie oryginalne, a amortyzatory oryginalne. Łożyska w przednich kołach będe wymieniał wiosną bo się odzywają, a poprzedni właściciel coś tam wymieniał, ale dokładnie nie powiem, jakiś wachacz czy stabilizator...

Opublikowano

I kij w tylek, wczoraj do rodziny jechalem, patrze, a tu 200458 ;/

wojthass

user-offline.png

tez tak mam, rozrzadu to nie robilem wogole, bo jest bezkolizyjny, strzeli to strzeli :) auto i tak juz na wykonczeniu, robie tylko to co uniemozliwia jazde :) a na przegladzie o dziwo zawsze jest wszystko ok :P

Opublikowano

Ja też kręcę takie rzeczy, z publiką nawet

Poprzednie audi

:decayed::facepalm:

Opublikowano

ale trzepiecie tych km:decayed:

ja w grudniu zrobiłem moze z 500:wink:

w sumie od pazdziernika 2011 13 tys:facepalm: i tak sie zastanawiam po co mi diesel

Opublikowano

Ja w swojej niuni starej miałem ponad 360tys pól roku temu zanim sprzedałem :decayed:

Opublikowano

Typowy Polak, dwójka z przodu to auto ma się od razu posypać :facepalm:

Opublikowano

w sumie od pazdziernika 2011 13 tys:facepalm: i tak sie zastanawiam po co mi diesel

nie martw sie ja od marca tego roku do dnia dzisiejszego zrobilem 5 tys :wink:

Opublikowano

nie martw sie ja od marca tego roku do dnia dzisiejszego zrobilem 5 tys :wink:

nie martwie sie tylko chetnie przesiadłbym sie na Turbo PB:naughty:

Opublikowano

Mojemu AJM nie długo stuknie 300tyś. lecz spalanie nie jest takie zadawalające bo 7 litrów w cyklu mieszanym. Też cykne fotke jak sie uda :)

Opublikowano

Czy ciebie do reszty pogielo ? Ja jestem zly , ze nie udalo mi sie uwiecznic 200 000 na filmie czy zdjeciu, ..... co mnie interesuje przebieg skoro auto smiga bez zarzutow ?

Opublikowano

jakbym robił poniżej 10kkm rocznie, to też bym sobie sprawił T PB :decayed: ale to jest niemożliwe, bo choćbym nie musiał nigdzie jeździć to bym takiego nieskiego przebiegu nie uzyskał :grin:

Opublikowano

Czy ciebie do reszty pogielo ? Ja jestem zly , ze nie udalo mi sie uwiecznic 200 000 na filmie czy zdjeciu, ..... co mnie interesuje przebieg skoro auto smiga bez zarzutow ?

Nikogo nie pogieło, chyba że Ciebie? Tak odebrałem Twoją wypowiedź, piszesz że auta nie naprawiasz, bo jest na wykończeniu i do tego przbiego 200kkm... a o uwiecznianiu przebiegu nic nie napisałeś.

Opublikowano

eeej , ale nie audi :D Drugie auto :D Specjalnie sie odnioslem do kolegi co ma punto i tez nic przy nim nie robi :) W nim jeszcze nie mam 200, 200 mi w audi pyklo a chcialem to uwiecznic :)

Opublikowano

Ja w B5 (1.9 TDI ) mam 316 tys km. Auto jak w pierwszej młodości :) Dużo chodzi, ale też długo się starzeje :)

( w tle równonoc ...a freari zatankowałeś.... :D )