junior_tdi Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 mam nadzieję że będzie jeszcze okazja żeby się klubową ekipą prawilnie napierd0lić
Chuck Norris Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 mam nadzieję że będzie jeszcze okazja żeby się klubową ekipą prawilnie napierd0lić :facepalm: a tak chciałem zobaczyć tą be pjuntke... ale Hammer ma racje, wypijemy za Ciebie i Piotrka na Nysie
karol24 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Ja też zostawię auto przed bramą i pójdę na spacerek w tamtym roku tak było nawciskane furek, że problem bym żeby gdzieś się postawić.
junior_tdi Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 fantowski dopisany do listy dopisany mam nadzieję że będzie jeszcze okazja żeby się klubową ekipą prawilnie napierd0lić :facepalm: a tak chciałem zobaczyć tą be pjuntke... ale Hammer ma racje, wypijemy za Ciebie i Piotrka na Nysie czekam na foto-relacje z tego picia
Gość harry19-19 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 a audi a4 b6 ma wjazd , chętnie bym wpadł , chociaż mam 450 kilosów
WhyMe? Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 a audi a4 b6 ma wjazd , chętnie bym wpadł , chociaż mam 450 kilosów Kolego jak wysłałeś deklarację i masz miejsce to przyjeżdżaj
Gość harry19-19 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 a audi a4 b6 ma wjazd , chętnie bym wpadł , chociaż mam 450 kilosów Kolego jak wysłałeś deklarację i masz miejsce to przyjeżdżaj tzn. mam przy sobie deklarację wydrukowaną i wpisaną , a odnośnie miejsca to nie mam a ze spaniem jakiś pokoik znajdzie się na pewno , a gdzie mam wysłać deklarację ???
Chuck Norris Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Wątpie żebyś znalazł na terenie ośrodku jakiś pokój . Także jak już to namiot
WhyMe? Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 a audi a4 b6 ma wjazd , chętnie bym wpadł , chociaż mam 450 kilosów Kolego jak wysłałeś deklarację i masz miejsce to przyjeżdżaj tzn. mam przy sobie deklarację wydrukowaną i wpisaną , a odnośnie miejsca to nie mam a ze spaniem jakiś pokoik znajdzie się na pewno , a gdzie mam wysłać deklarację ??? Łoo to przespałeś :whistling:Deklaracje robiło się przez internet w tym roku
junior_tdi Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 harry19-19, trzeba było wysłać maila do organizatorów ze zgłoszeniem i Oni odpisywali czy się dostałeś czy nie....
Gość harry19-19 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 eeee to licha ;/ , szkoda no to może następnym razem ale wpadnę na pewno , najwyżej pojazd zostawię przed bramą
kris_91 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Panowie w ktorym miejscu lokuje sie mniej wiecej ekipa z A4-klub?
Chuck Norris Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Panowie w ktorym miejscu lokuje sie mniej wiecej ekipa z A4-klub? Bardzo dobre pytanie, niech Mefju napisze, bo on już tam jedzie tydzień wczesniej :decayed:. Jest w ogóle taka opcja, żeby było blisko nad wode, bo fajnie by było .
kris_91 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 I w jakims miejscu blisko sciezki zeby ludzie mogli ogladac autka a nie gdzies tam w tym lasku czy na lace
WhyMe? Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Panowie ja lecę w piątek z samego rana. Tylko że problem z tym że rozbijam się z ludźmi ze swojego miasta, jak co roku. Jedzie ze mną parę osób a reszta dojeżdża wieczorem więc muszę otaśmować miejsca dla swoich i ich pilnować do wieczora. Organizacja jest taka a nie inna i nie dam radę otaśmować miejsc dla klubu. Nawet jak by mi się udało kwestia paru godzin a taśmy będą przecięte i będą stali golfiarze Musi ktoś z was lecieć rano i ogarnąć miejsca aby każdy nie stał osobno. Oczywiście z wami będę imprezował także bez obaw
Chuck Norris Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Jak się wyrobie z czasem to też będę mógł lecieć w piątek z rana, ale nic nie obiecuje. Fajnie jakby ktoś jeszcze mógł lecieć ze mną, wtedy zajęlibyśmy miejsce dla ludzi z klubu . Jak ktoś chętny to niech pisze, ja mogę najwcześniej dać info we wtorek czy dam rade pojechać w piątek, ale myśle, że nie byłoby problemu . Mefju mów tutaj ocb z tym taśmowaniem , można wydzielić sobie miejscówki dla kilku aut? Wolałbym, żeby wszyscy z klubu byli razem, bo nie każdy co tam przyjeżdża jest normalny, tak jak pisaliśmy wcześniej.
czorny_07 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 jak wy chcecie tam wjechac w piątek rano? na vag nysa wyczytałem, że wpuszczają od 9 w sobote
Patryś Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Normalnie. Wjeżdżać na teren ośrodka można codziennie bo tam są służby od tego a w piątek od 9 do 22 już będą kroić po 40 zł za wjazd na teren imprezy więc nie ma z tym problemu. Poza sezonem brama jest otwarta i można sobie wjeżdżać kiedy się chce jedynie w sezonie pilnują i kroją za wjazd.
Rekomendowane odpowiedzi