czorny_07 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 whyme będzie chciał przyjsc i sie pozabija o sledzie:grin: Jego chociaż wpuszczę, a Ciebie? Pfff.. Bez 0,5l nie wchodzić Czorny, bierzesz butle na gaz z palnikiem, co by se jakiego ciepłego kotleta na rusz zarzucić? gdzieś sie walało:decayed: napewno biore grila
fantowski Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 whyme będzie chciał przyjsc i sie pozabija o sledzie:grin: Jego chociaż wpuszczę, a Ciebie? Pfff.. Bez 0,5l nie wchodzić Czorny, bierzesz butle na gaz z palnikiem, co by se jakiego ciepłego kotleta na rusz zarzucić? gdzieś sie walało:decayed: napewno biore grila no i to mi się podoba
JawoR36 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 whyme będzie chciał przyjsc i sie pozabija o sledzie:grin: Jego chociaż wpuszczę, a Ciebie? Pfff.. Bez 0,5l nie wchodzić Czorny, bierzesz butle na gaz z palnikiem, co by se jakiego ciepłego kotleta na rusz zarzucić? gdzieś sie walało:decayed: napewno biore grila Grill grillem, ale życzę powodzenia w np podczas deszczu czy burzy rozpalać grilla. A przecież sam dobrze wiesz, że do % sucharki nie bardzo
JawoR36 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 wezme jakiś baldachim To Ty nakierwasz grilla, a ja polewam Będzie na Nysie ktoś z naklejkami, ramkami itp klubowymi?
fantowski Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 wezme jakiś baldachim To Ty nakierwasz grilla, a ja polewam Będzie na Nysie ktoś z naklejkami, ramkami itp klubowymi? zadzwonie do Jarko i być może wezmę coś
WhyMe? Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 whyme będzie chciał przyjsc i sie pozabija o sledzie:grin: Jego chociaż wpuszczę, a Ciebie? Pfff.. Bez 0,5l nie wchodzić Czorny, bierzesz butle na gaz z palnikiem, co by se jakiego ciepłego kotleta na rusz zarzucić? gdzieś sie walało:decayed: napewno biore grila Grill grillem, ale życzę powodzenia w np podczas deszczu czy burzy rozpalać grilla. A przecież sam dobrze wiesz, że do % sucharki nie bardzo Zawsze można w namiocie rozpalić :decayed:
fantowski Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 whyme będzie chciał przyjsc i sie pozabija o sledzie:grin: Jego chociaż wpuszczę, a Ciebie? Pfff.. Bez 0,5l nie wchodzić Czorny, bierzesz butle na gaz z palnikiem, co by se jakiego ciepłego kotleta na rusz zarzucić? gdzieś sie walało:decayed: napewno biore grila Grill grillem, ale życzę powodzenia w np podczas deszczu czy burzy rozpalać grilla. A przecież sam dobrze wiesz, że do % sucharki nie bardzo Zawsze można w namiocie rozpalić :decayed: dodać ziele ang i będzie wesoło
Patryś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Będzie na Nysie ktoś z naklejkami, ramkami itp klubowymi? zadzwonie do Jarko i być może wezmę coś Oooo dobry pomysł też bym coś chapnął
kris_91 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 No ja tez był bym chetny na jakies gażdżety:D
Chuck Norris Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Mi się wala gdzieś ramka klubowa tylko nie wiem czy ma wszystkie zaczepy, moge wziąć .
kris_91 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jakby ktos chcial to bede miał glosniki w drzwi 4szt. kierownice 4 ramienna swing z poducha w igla stanie,
Chuck Norris Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 O to też napisze . Spryski podgrzewane zwykłe, kierownica 4 ramienna plastykową bez poduszki- jakby ktoś swoją chciał obszywać i żeby auta nie uziemiać, nakładka na sprzęgło RS4 (nowa, niezakładana nawet), popielniczka w tunel przekręcana (porysowana jest), ramiona wycieraczek zwykłe, tylne lampy do sedana jakieś tjuningowe, ale ładnie wyglądają. Jakby co to PW .
P-U-M-A Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja mam 2 używane opony od stara też mogę zabrać jak ktoś potrzebuje:grin:
Patryś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 I choinkę o zapachu kokosowym do malucha hehe Dział kupię sprzedam się robi
fantowski Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja mam 2 używane opony od stara też mogę zabrać jak ktoś potrzebuje:grin: weź te swoje rotory, może komuś opylisz za kiełbache z grilla
Chuck Norris Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 A co to ma być? Dary dla powodzian? :polew: może komuś coś podpasuje . Puma choćby były pozłacane to nikt by pewnie od Ciebie nie chciał .
WhyMe? Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Te Marcinku nie zapomnij o flaszce którą przegrałeś na CSie
Rekomendowane odpowiedzi