Krzysiekcalibra Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam chciał bym sobie obszyć skórą moją kierownicę, mam osobę która by mi obszyła ale niestety nie mam wymiarów kierownicy ani żadnego wzoru żeby wyciąć skórę, czy ktoś może posiada wymiary albo wzór takiej skóry do kierownicy cztero ramiennej z audi a4 b5 polift 2000r. ??
zychu Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 dobry tapicer powinien się tym zająć na forum jest gościu który robi dobra robotę z obszywaniem kierownic, sam obszywałem, profi robota, jego nick: raggaman
Krzysiekcalibra Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 ja mam osobę która pracuje jako osoba która obszywa kierownicę tylko nie mam wzoru do wycięcia skóry a na mojej kierownicy nie było skóry więc nie ma z czego wyciąć
tomekhxc Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 ales to zdanie ulepil:facepalm: ---------- Post dopisany at 07:02 ---------- Poprzedni post napisany at 07:00 ---------- jak masz takiego goscia to zdemontuj swoja kiere daj mu ja do odbszycia w czym tkwi problem?
Krzysiekcalibra Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 problem tkwi w tym że chyba trzeba mieć jakiś krój żeby wyciąć ze skóry żeby wszystko ładnie pasowało??
ryba85 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 ja wysłałem kiere do reggamana i zadnyuch wymiarów nie musiałem mu podawac.on sam wie jak to zrobic.tak samo powinien wiedziec ten gostek.
Rekomendowane odpowiedzi