tony84 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 to jedna i wielka ściema. w naszym kochanym kraju to nie wypali przez najbliższe 15lat, bo zaczną i nagle zabraknie im kasy.postawia następne maszty które nie będą obsługiwane a będą tylko straszyć.najpierw muszą wprowadzić CEPiK a to od kilku lat jeszcze im nie wyszło. ale jest sposób i na fotoradary: przednia tablica do bagażnika i po problemie.
piotrcar Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Panowie bez paniki.ten system im nie wypali.widzieliscie kiedys serwer ktory moze obsluzyc tyle foto radarow??????jesli taki radar ma dzialac 24godziny na dobe to po jednym dniu serwer ulegnie przeciazeniu.w szwecji funkcjonuje taki system tylko ze przed kazdym fotoradarem stoi znak inaczej taki radar nie ma prawa stac a po drugie dziala tylko jedna godzine dziennie,bo inaczej sie nie da,padnie serwer
adadur Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 U nas w miejscowościach przelotowych też stoją znaki informujące o fotoradarze inaczej w miastach taka informacja jest tylko przed wiazdem do miasta.
miro_x Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Panowie jak wczoraj jechałem do Krakowa to się niemile zaskoczyłem kolejnymi fotoradarami na trasie Tarnów - Krk. Tak cicho bez rozgłosu kolejne skrzynki stawiają. Połączenie tego w system kwestia czasu. Unia kasę daje i komuś w Uni zależy żeby nam taki system sprzedać. Stawianie foto na autostradach to już grube przegięcie. Czemu nasi najwyżsi nie biorą przykładu z niemców i nie budują porządnego systemu autostrad Wtedy foto w miastach i tu jestem za ale nie na drogach szybkiego ruchu
Wąski Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2008 I każdy hamuje i to by wystarczyło a nie jakiś system
miro_x Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Na szczęście skrzynki były puste. Tak mi na cb powiedzieli bo oczywiście zobaczyłem je jak już koło nich przeleciałem. Na przyszłość będę wiedział
Wąski Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2008 Podobnie miałem ostatni na A4 w balicach ,mam nadzieje że są puste
miro_x Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Hehe jak jechałem ze dwa miesiące temu na śląsk to przeleciałem koło nich ze 110 a tam jest chyba już 50 też się zdziwiłem że foto tam stoi. Teraz trzeba mieć oczy szeroko otwarte albo aktualną navi z aktualnymi fotoradarami
Rekomendowane odpowiedzi