kaj82 Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 Jak można zmienić język komunikatów z francuskiego na niemiecki lub angielski(bo polskiego chyba nie można ustawić) ??? Czy da się to ustawić recznie czy trzeba Vag-em?? Jak Vag-iem to czy da rade to zrobić niezarejstrowaną wersją 409-1??
szogun0 Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 Nie wiem jak w tym roczniku, czy da radę ręcznie, ale raczej chyba nie. Niezarejestrowanym vagiem też tego nie zrobisz. Trzeba zmienic kodowanie licznika.
pre_pl Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 była już dyskusja na ten temat : http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=36197#36197 nie wiem jak w B6...
ojek Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam, posiadam audi a4 2,5 tdi z 2000 roku jak mogę zmienić język z niemieckiego na angielski? Sprawdzałem link powyżej ale już nie istnieje. Pozdrawiam
pre_pl Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 z FAQ, który znajduje się w dziale 'diagnostyka VAG': http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=6841 można też to znaleźć przez wyszukiwarkę jakbyś miał problem, to poszukaj jak zmienić jeszcze w B6
Flyer Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Mi lukaszr zmienil VAGiem z dojcza na inglisz bardzo szybko... takze kaj dasz rade
pre_pl Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Mi lukaszr zmienil VAGiem z dojcza na inglisz bardzo szybko... takze kaj dasz rade kaj zmienił pewno już to 100 lat temu, kolega ojek wynalazł ten temat i raczył się dopisać, jako że jest archeologiem z zamiłowania zapewne.
ojek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Tylko tyle chciałem wiedzieć i za to dzięki a do archeologów nie należę.
Rekomendowane odpowiedzi