Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Na poczatku 420 km pozniej 360 teraz 320 :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie u was tez tak jest i bylo ze zaraz po zalozeniu instalacji autko robilo 420 km na pelnym zbiorniku pozniej 360 a teraz ledwo 320 wyciagam, dziwne jest to ze styl jady sie nie zmienil a gazu ubywa... Moze gaz jest slabszej jakosci sam juz nie wiem a do tego duzo mocy stracila niunia zaraz po zalozeniu nie czulem roznicy teraz jest ogromna :/

Opublikowano

Jedź do tego gazownika i się poskarż. W końcu masz chyba jakąś gwarancję.

Opublikowano

a moze kiedys to byla zima i jazda bez klimy a teraz z klima ale to by byla mniejsza roznica z 20 KM jedz na regulacje

Opublikowano

Ciepły jaka masz instalkę ?

Opublikowano

Ile już przejechałeś na tym gazie?Może już by trza było na regulację gazu podjechać,filtr z gazu wymienić itd.I kwestia czy cały czas tankujesz na tej samej stacji.

Opublikowano
  • Autor

No wiec instalacja to "Tomasetto" gaz zakładałem w czerwcu tamtego roku 90 % tankowania od samego poczatku to Shell czsem tylko ja jestem gdzies w trasie lub na shellu niema gazu tankuje gdzie indziej nawet za granica jak bylem staralem sie tankowac n a shellu. Klimy praktycznie nie urzywam wiec to napewno nie przez to. Co do wymiany filtra itd wszystko robie regularnie i powiem szczerze ze bylem u gazownikow mowie ze auto za slabe ze za duzo pali odpowiedz jest zawsze jedna po podpieciu komputera wszystko jest ok mapy dzialaja jak nalezy i nic sie nie rozregulowalo

Opublikowano

a sondy lambda ? czy wywala ci jakieś błędy w Vagu ?

Opublikowano
  • Autor

sprawdzalem tydzien temu jedyny jaki byl to cos tam o akumulatorze ze slabe napiecie ale aku podladowany po zimie wiec spokoj

Opublikowano

sprawdzałeś spalanie na benzynie ? identyczne co wcześniej ?

Opublikowano
  • Autor

nie zauwazylem raczej wiekszego spalania na benzyce. A najwiekszy problem w tym ze niunia jest mulasta na gazie z poczatku nie czulem roznicy

Opublikowano

w takim razie tylko gaz...

Opublikowano
  • Autor

Chyba tak.. Pojade tem i powiem co sie dzieje w koncu gwarancja jest niech siedza i mysla :gwizdanie:

Opublikowano

....a i tankuj na Orlenie na tę chwile maja najlepszy gaz

Opublikowano
  • Autor

tankuje czasem na bliskiej ona jest z orlenu niestety nie jestem zadowolony ostanio po tankowaniu zrobilem 290 km od tamtej pory nie jezdze tam

Opublikowano

z ciekawości zapytam jaką masz butle?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

55 litrów wchodzi 44 litry gazu

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

nie wiem czy ktos tu jeszcze zajzy ale napisze co mnie zastanawia.

44l lpg wchodzi do butli a ty piszerz ze przejezdzales 420km to na setke ci pali 10.5l. (2.7 bt)super wynik

jak dla mnie to 320 km na 44l to swietny wynik.(13.75l/100km)

problem z ustaleniem spalania lpg polega na tym ze silnik sie rozgrzewa na benzynie i czesc kilometrow z licznika robi sie na pb. zima wiecej- latem mniej. dlatego czasem mozna odniesc wrazenie ze latem gazu pali wiecej.