Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Panowie u was tez tak jest i bylo ze zaraz po zalozeniu instalacji autko robilo 420 km na pelnym zbiorniku pozniej 360 a teraz ledwo 320 wyciagam, dziwne jest to ze styl jady sie nie zmienil a gazu ubywa... Moze gaz jest slabszej jakosci sam juz nie wiem a do tego duzo mocy stracila niunia zaraz po zalozeniu nie czulem roznicy teraz jest ogromna :/
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Jedź do tego gazownika i się poskarż. W końcu masz chyba jakąś gwarancję.
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l a moze kiedys to byla zima i jazda bez klimy a teraz z klima ale to by byla mniejsza roznica z 20 KM jedz na regulacje
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Ile już przejechałeś na tym gazie?Może już by trza było na regulację gazu podjechać,filtr z gazu wymienić itd.I kwestia czy cały czas tankujesz na tej samej stacji.
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Autor No wiec instalacja to "Tomasetto" gaz zakładałem w czerwcu tamtego roku 90 % tankowania od samego poczatku to Shell czsem tylko ja jestem gdzies w trasie lub na shellu niema gazu tankuje gdzie indziej nawet za granica jak bylem staralem sie tankowac n a shellu. Klimy praktycznie nie urzywam wiec to napewno nie przez to. Co do wymiany filtra itd wszystko robie regularnie i powiem szczerze ze bylem u gazownikow mowie ze auto za slabe ze za duzo pali odpowiedz jest zawsze jedna po podpieciu komputera wszystko jest ok mapy dzialaja jak nalezy i nic sie nie rozregulowalo
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Autor sprawdzalem tydzien temu jedyny jaki byl to cos tam o akumulatorze ze slabe napiecie ale aku podladowany po zimie wiec spokoj
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Autor nie zauwazylem raczej wiekszego spalania na benzyce. A najwiekszy problem w tym ze niunia jest mulasta na gazie z poczatku nie czulem roznicy
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Autor Chyba tak.. Pojade tem i powiem co sie dzieje w koncu gwarancja jest niech siedza i mysla :gwizdanie:
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Autor tankuje czasem na bliskiej ona jest z orlenu niestety nie jestem zadowolony ostanio po tankowaniu zrobilem 290 km od tamtej pory nie jezdze tam
Opublikowano 23 Listopada 200817 l nie wiem czy ktos tu jeszcze zajzy ale napisze co mnie zastanawia. 44l lpg wchodzi do butli a ty piszerz ze przejezdzales 420km to na setke ci pali 10.5l. (2.7 bt)super wynik jak dla mnie to 320 km na 44l to swietny wynik.(13.75l/100km) problem z ustaleniem spalania lpg polega na tym ze silnik sie rozgrzewa na benzynie i czesc kilometrow z licznika robi sie na pb. zima wiecej- latem mniej. dlatego czasem mozna odniesc wrazenie ze latem gazu pali wiecej.