Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow i milosnikow :audi:

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witamy i zapraszamy na spoty slaskie :afro:

Opublikowano

Witam wszystkich Fanów Audi ! na początku życzę wesołych i pogodnych świąt!! :)

Jestem z 3Miasta a dokładniej z Gdyni i ostatnio <5 miechów temu > stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi b5 sedan 1,9TDI.

Autko zakupione w Polsce od dziadka, który niestety nie miał zielonego pojęcia i troszkę zaniedbał dlatego go taniej odkupiłem, przez te 5 miesięcy sporo pracy poświeciłem, dzięki czemu już nic nie piszczy ani nie stuka "sporo podpowiedzi wyczytałem na forum". Lecz jeszcze go coś boli ale myślę ze z pomocą forumowiczów autko będzie chodziło jak igła. pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

Witam wszystkich uzytkownikow audi A4.

Posiada A4 1996r 1.8 quattro 125 KM.

Bardzo podoba mi sie ten klub i informacje w nim zawarte, wiec postanowilem sie zarejestrowac

Pozdrawiam

cypisus

Opublikowano
:audi: Witajcie własnie na dniach kupiłem sobie nareszcie moje A4 1.8turbo i niewyobrazam sobie jazdy bezwas....forumowicze :) jako iz zblizają sie swieta. to chciałbym złozyć wam wszystkim najlepsze życzenia swiąteczne i noworoczne . a w szczególności twórcą forum a4-klub.pl!!!!!!!!!!
Opublikowano

witamy :hi: i serdecznie zapraszamy na spoty Poznań-Kalisz-Ostrów

Opublikowano

Witam wszystkich audimaniaków, a szczególnie kierowców A4-rek :a4fan: przeglądałem to forum wiele razy a przez to że można tu znaleźć wiele fachowych porad i cennych sugestii, postanowiłem dołączyć do ekipy a4-klub.pl. Pozdrawiam wszystkich i życzę smacznego Karpia i pachnącej choinki :dance:

Opublikowano

Tak jak to jest miłym zwyczajem, witam wszystkich klubowiczów i miłośników AUDI.

Kilka słów o sobie....MIeszkam w Bielsku-Białej i obecnie jestem posiadaczem SEATA IBIZY CUPRY 2,0 16V GTI, ale poszukuje autka które od dawna mi się podobało i stanowi kolejny cel jaki sobie wyznaczyłem! Oczywiście jest nim AUDI :a4fan: AVANT w wersji silnikowej 1,9 TDI jul 2,5 TDI (ewentualnie z napędem :quattro:) w skrzyni manualnej. Rocznik w jaki celuje to 1998-2000.

Liczę również na to że jak uda mi sie kupic ciekawy model to będę chciał się wybrac na jakiegoś spota w moim rejonie:)

Opublikowano

Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum :)

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Rada dla początkującego: ten dział nie służy zadawaniu pytań więc przenieś je do odpowiedniego działu (usuń stąd pytanie i przenieś je proszę).

Acha - odpowiedzi na te pytania znajdziesz jak użyjesz opcji SZUKAJ - tematy te były poruszane nie raz na forum.

Pozdrowionka

Opublikowano

Z racji właśnie zarejestrowania się jako forumowicz chciałbym powitać wszystkich.

W chwili obecnej posiadam Astre F kombi zagazowaną i planuję zmianę właśnie na A4 Avant w dieslu.

Pozdrawiam

Opublikowano

P.S. Skoro szukasz auta to wybierz w profilu JESZCZE SZUKAM.

Opublikowano

siema :hi:

Opublikowano

Witam wszystkich :a4fan:

Posiada A4 1995r 1.9TDI 90 KM

Od dłudiego czasu regularnie przeglądam a4 klub w końcu postanowiłem sie zarejestrować

Opublikowano

Witam

Potrzebuje info czy można zwykłe reflektory przednie wymienic na xenony ??? i za ile ??ponadto potrzebuje zderzak ze spryskiwaczami maskę i błotnik lewy( od kierowcy) Ściągłem woza z USA przez niemcy i teraz go musze doprowadzić do uzytku

Pozdrawiam

Opublikowano

witamy :hi: a pytania w innym dziale :) podpowiem tylko, że jeśli reflektory są z '01 to wystarczą przetwornice, żarniki, spryski i układ samopoziomowania.

Opublikowano

witam wszystkich posiadaczy a4. moja audi jest z 1998 z silnikiem 1.9tdi (110) sedan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.