slaweq Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witaj na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedepluskwa Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Wiam, jestem nowym wlascicielem Audi [A4 B5] z 96r, stary ale jary:) z gory przepraszam za brak polskich znakow ale mieszkam za granica naszego pieknego kraju i moj laptop byl zakupiony z miejscowym systemem i w ramach gwarancji nie moge zmienic narazie na polskiego windowsa a informatykiem nie jestem zeby mieszac w obecnym... tyle tlumaczenia. Samochod prawie sprawny wiec bd mial kilka pytan na ktore mam nadzieje jakis zyczliwy dobrodziej bedzie w stanie mi odpowiedziec... Wielkie dzieki za "dopuszczenie" do swojego grona klubowiczow i gorace pozdrowki w szkockiego Edynburga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 witamy kolege z wyspy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 14 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Bielawa wita wszystkich miłośników Audi- cudeńka na czterech kółkach!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laptopic35 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klip Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy A4. Niedawno kupiłem to cudeńko i zaczynam przygodę. Tyle niezbadanych rzeczy, tyle pytań :> Oczywiście mam nadzieję że za niedługo poznam kilka tajników tej przepięknej maszyny i będę mógł służyć pomocą, a nie tylko czerpać z wiedzy szanownych koleżanek i kolegów. Chylę czoła i serdecznie pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi