Maniek Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimax1987 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 witam,mam b6 avant tzw.od 6 miesięcy w stanie spoczynku.Stłuczka z koparka,czyli zajechanie drogi przez pana z koparki ,który nie przyznał się do winy.dzieki bogu nasz sad przyznał mu wine,wraz z tym ze poszkodowanego ma w d.... bo nie łaska wysłac lub powiadomic o wyniku sprawy i tak 6miesiecy przezimowało auto.ale mało było to i numer polisy sprawcy w aktach nie było,pani z sadu powiedziała ze powinni dostarczyc ale tego nie zrobili.Wiec spedziłem dzien na poszukiwaniu akt.Gdy juz dostałem to szanowny pan policjant:banan: powiedział ze panowie którzy byli na miejscu kolizji powinni mi udostepnic numer polisy sprawcy,wiedziałem o tym i pytałem a policjiant powiedział ze dopóki sprawa nie zakończy sie w sadzie nie otrzymam tego...........juz o tym sie nie chce wypowiadac:facepalm: ALE mam kolejny problem ubezpieczalnia,w kulki leca a gdy łaskawie po 12 dniach od ogledzin,po kilku tel do pana rzeczoznawcy który miał mi wysłac kosztorys przestał odbierac tel. po kilku dniach zadzwonił i powiedział ze on juz sie tym nie zajmuje.Likwidator sprawy ma sie odezwac.powiedział.... I co i nic,dzwoniac pod infolinie pani powiedziała ze maja wszystko ale to nie ona ma na celu uaktywnic to na stronie firmy czyli PZU a tym bardziej wysłac to na mój e-mail.dzieki miłej rozmowie pani przesłała mi kosztorys.I TU CAŁA SPRAWA CENY SA SMIESZNE W TYM CO PISAŁO JAK KTOS SIE ZNA NA TYM I WYCENIE PROSZE O POMOC WYSŁAC MOGE KOSZTORYS DO ANALIZY.Z GÓRY DZIĘKUJE.PZDROWIENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Kolego tu sie tylko witamy... Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimax1987 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 sorki,wiec szukam gdzie to moge wkleic...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witaj Dział Ubezpieczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 j.w Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz8i8 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Nazywam sie Mateusz posiadam audi A4 b5 rok 1999r silnik 1.8 125KM model silnika ARG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 j.w Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi