Cuber Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witaj Zapraszam na SPOTy wielkopolskie w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnaso Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Cześć jestem Marek mam 23 lata. Zakończyła sie moja przygoda z A4 B5, a zaczyna z B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WielkaPanda Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam, nazywam się Tomasz i zaczynam swoje zmagania z A4B6 w Avancie Autko opisze w osobnym wątku jak tylko uda się pstryknąć kilka zdjęć, liczę na owocną współpracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 HELLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 HELLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DialerQ Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam klubowiczów, Audi avant 1.9 tdi skromny ekonomiczny afn. odrazu na początek. Wie ktos jak nazywaja sie brakujące czesci tzn co wpisac na allegro zeby to znalesc : Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - f95c0596e3f3e.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 3760570d58ed1.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 51bfa1b60a76a.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek* Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam jestem Daniel i od niedawna posiadaczem b7 w quattro z silnikiem ASB , gdy znajdę chwile czasu to zaprezentuje autko. Parę osób może mnie znać z forum audi 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał998 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Serdecznie witam Mam na imię Michał, jestem posiadaczem Audi A4 B5 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwarco Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam wszystkich serdecznie mam 24 lata i jestem studentem informatyki na umcs`ie w Lublinie od niedawna jestem posiadaczem Audi a4 z `97 roku Przesiadłem się z Toyoty Avensis z 2000 i zmiana wyszła na dobre Moje nowe cudo ma silnik 2.8 v6 i jestem z niego baardzo zadowolony Bardzo miła odmiana po Toyce Nowe autko nie umywa się mocą do poprzedniczki A napęd quattro sprawia, że Audi prowadzi się też o niebo lepiej Jeszcze raz witam wszystkich zrzeszonych forumowiczów i audiholików Mam nadzieję, że zaprzyjaźnię się z nowym nabytkiem a Wam wszystkim życzę jak najmniej koniecznych napraw i jak najwięcej pasji w tym co robicie, bo przeglądając forum można się od Was tym zarazić Pozdrawiam Serdecznie Szwarco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi