Elmer.83 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Witam wszystkich! To mój pierwszy post więc na początek myślę dobrze będzie się przedstawić. Mieszkam w Bielsku, ale tylko gdy bywam w Polsce. Na co dzień mieszkam w Bray pod Dublinem. Planowałem praktyczne kupić auto rodzinne (córa w drodze ), ale gdy zobaczyłem jeno ogłoszenie zacząłem się zastanawiać, dlaczego nie kupić auta rodzinnego które można by tez lubić? Jako że B6 zawsze była na moim celowniku więc zmieniłem priorytety zakupu i od tygodnia jestem zadowolonym właścicielem niebieskiego Audi A4 z 2002 roku, silnik 1,6 (to moje pierwsze auto w Irlandii, więc zero zniżek a ubezpieczenie jest naliczane między innymi od pojemności), przebieg ledwo ponad 90tys. mil. Myślę aby w przyszłości trochę usprawnić moje autko, ale potrzebuję natchnienia (i oczywiście gotówki).
Przemek0922 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Witaj. Dużo zdrowia dla ciebie i twojej rodzinki oraz oczywiście bezawaryjności.
Rekomendowane odpowiedzi