krzychu wałb Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam wszystkich,mam na imię Krzysiek mam 31 lat i posiadam A4 B6 z silnikiem ALT chociaż nie byłem zarejestrowanym użytkownikiem to korzystałem z porad tu zamieszczanych naprawiłem dzięki wam schowek,zrobiłem podświetlenie nawiewiów a przed chwilką reanimowałem czujnik sprzęgła
bogusz_5752 Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 WItam wszystkich forumowiczow, jako nowy uzytkownik pierwszego swojego posta napisze przedstawiajac sie. Na imie mam Bogusz od kilku miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem A4 B6 w wersji sedan z silnikiem 1.8T i napedem quattro, fabrycznie 150km wzmocnionym do 192km. Mam kilka drobnych planow zwiazanych z rozbudowa zarowno mechaniczna jak i optyczna wiec bede wdzieczny za ewentualna pomoc w przyszlosci Pozdrawiam
baryla82 Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 WITAM WSZYSTKICH JAKO NOWICJUSZ. MAM NA IMIE PIOTREK. JESTEM Z JELENIEJ GÓRY. OD NIECALEGO MIESIĄCA JESTEM POSIADACZEM AUDI A4 B6 3.0 V6 ASN. POZDRAWIAM
akulec Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam wszystkich. Mam na imię Piotrek, mieszkam w małej miejscowości Mirków (poł-zach obrzeże woj Łódzkiego) Własnie mam w planach zakup A4 1.8T Quattro i mam nadzieję że forum mi trochę mi to ułatwi. Pozdrawiam
XXXXXXX Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam serdecznie, jestem świeżo upieczonym posiadaczem A4 B6 1.8 Turbo BEXMam nadzieję że uda mi się zaczerpnąć wiedzy na temat tego modelu, jak i podzielić się moimi spostrzeżeniami.Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Opublikowano 14 Listopada 2016 Witamy serdecznie w klubie P.S. Nie pisz z włączonym Caps Lockiem Dziękuje
gto250.3000 Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Cześć Wszystkim, ostatnio zakupiłem A4 B8 Avant 1.8 TFSI i życie stało się lepsze Fajnie, że jest takie forum. Pozdrawiam z okolic Warszawy, Ł.
kamileqq87 Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem tu, by dzielić się z Wami swoimi wątpliwościami oraz zdobytą już widzą na temat modelu A4 B5 z silnikiem 1.9 TDI (110KM).
Rekomendowane odpowiedzi