PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witamy serdecznie na forum a4-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witamy serdecznie na forum a4-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blastninja Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam, Mam na imie Kamil. Zapisalem sie na forum klubowe z nadzieja ze poszerzę swoja wiedze o Audi 2.0 TFSI, a przy okazji być może będę mógł służyć własnym doświadczeniem z takimi modelami. Ponadto posiadam doświadczenie w sprowadzaniu aut z USA i tam tez kupiłem moje A4. Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia na warszawskim spocie juz wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 siemka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 witam na forum A4 Klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newt Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Szukam nowego samochodu - może to forum mi w tym pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Wita na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobross Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam wszystkich, jestem Marcin, od małego zapaleniec Audi, poprzednio dwie b4 quattro 2,6 i 2,8v6 obecnie A4 1,9 tdi z 2002 sedan, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witamy serdecznie na forum a4-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 witam ziomala i zapraszam na spociki bielskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi