Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Jestem Marcin, mam 22 lata i obecnie mieszkam w Krośnie.
Niedawno kupiłem sprowadzone z Niemiec Audi a4b5, Helmut rocznik 40 (faktycznie taki jest na umowie ;o) płakał jak sprzedawał i za lorą gonił.
Rocznik słaby bo 94, Silnik 1.8 20v 125koni, założyłem do niej nowy gaz STAG gdyż mam zamiar tym autem kilka lat pojeździć.

Nie ma zbyt wielu bajerów, 2 poduszki, fabryczne radio, dokładaną niefabrycznie w niemcowni nieszczelną klimę manualną którą dopiero muszę zrobic i coś co uwielbiam odkąd to zobaczyłem - elektryczny szyberdach.

Zasadniczo nie było konkretnie to auto w planach przy kupnie, szukałem po prostu czegoś żeby wozić dziecko które powoli pcha sie na świat, bardziej ciągnęło mnie do peugeota 406, ale niestety nie było żadnego w zasięgu. W sumie Audi na podkarpaciu to były same padaki, ale wycieczka do Lublina się opłaciła i kupiłem porządne, niezgnite, niemalowane i w pełni sprawne technicznie autko w którym się zakochałem po pierwszych kilometrach za komfort, wyciszenie i właściwości jezdne, dopiero przyzwyczajam się do jazdy dużym autem z dużym jak dla mnie silnikiem i dużą masą, po Clio I i Skodzie Felicji, śmieszne wydaje mi się przyśpieszanie jak okręt, dość powoli ale stanowczo; bezbolesne osiąganie prędkości autostradowej.

W załączniku zdjęcie Rudej, strasznie podoba mi się ten kolor, bardzo wyróżnia się na plus  w tłumie czarnych, srebrnych i ewentualnie zielonych Audic.

W planach mam dodanie tematu z montażem podłokietnika który pędzi do mnie kurierem od 1,5 tygodnia i nie może dopędzić, gdyż tematy które widziałem mają wygaśnięte zdjęcia i myślę, że będzie to dość ciekawe - tutorial od człowieka, który jest dumny z siebie po założeniu gumy od tłumika w Felicji.

Mam nadzieję na ciepłe przyjęcie, pozdrawiam.

#edit, ciekawe czy ktoś to całe przeczyta

18575366_1156396904490522_577021477_o.jpg

Edytowane przez Laroto

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników i miłośników A4. Po latach użytkowania różnych samochodów (maluchy dwa, polonez, VW scirocco, VW Bus, Toyoty trzy, Mazdy dwie, Mitsubishi, Ford Focus) -   stałem się  (na razie szczęśliwym) posiadaczem A4 B6 2.0 z osławionym silnikiem ALT.  Serdecznie pozdrawiam wszystkich audimaniaków.

Opublikowano

witam

Spoiler

mam taki problem kupiłem auto a4 b5 wyminiłem silnik i teraz nie ma sikry wszystkie kostki są dobre prąd do cewki wchodzi a nie ma iskry dodam ze prąd na kostce co idzie do kopułki jest bardzo mały .

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin Tu się tylko witamy.

Opublikowano

Witam ! 

Opublikowano

Cześć, jestem Robert jeżdżę starą A3, ale planuje zakup A4, bo ciasno w aktualnym samochodzie :D

Opublikowano

pozdro z gdyni

Opublikowano

witam jestem posiadaczem audi A4 B5 lift 1,8T  150k  Avant z roku 2001. 

Opublikowano

Od kilku dni w moich rękach A4 B5 Avant 1.8 T 110 kw Quattro :) i już czekam na zimę

Pozdro all

17952935_956139417822837_7275255335510026785_n.jpg

Edytowane przez tomekxpl
zapomniałem dać fotkę serducha :)

Opublikowano

Jestem z Wilna i niedawno nabyłem A4 B9 z USA. Mam kilka pytań odnośnie zmiany zegarów (m/h na km/h, mpg l/100km), nawigacji i generalnie czym się różni od Europejskiej wersji.

Edytowane przez HSB

Opublikowano

Witam i życzę bezawaryjnego użytkowania.

Opublikowano

Witam i życzę bezawaryjnego użytkowania.

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. 

Kilka miesięcy temu przesiadłem się z Octavii TSI na A4 B7 S-line 1.8T .  Na forum trafiłem szukając jak wykorzystać uchwyt do telefonu :)

Opublikowano

cześć,

kupuję - sprzedaję = cały czas poszukuję auta - tego jedynego ;)

szybko się nudzę wybranym autem ;( ale szukam i wierzę, że gdzieś jest to właściwe :)

pozdrawiam z Legnicy

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów od 3 dni jestem posiadaczem Audi a4 b7 avant 2005 2,0 131 km wyposażenie s-line

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich. 

pozdrawiam.
Grzegorz ;)

Opublikowano

Witam, kilka godzin temu zostałem szczęśliwym posiadaczem Audi Audi A4 B8 Avant, 2.0 TDI 170KM S-line. Pochodze z Bukowiny Tatrzańskiej, mieszkam w Ganserndorf w Austrii ale czesto zjeżdżam do Polski.

Spoiler

kupiłem razem z samochodem SOUND BOOSTER firmy KUFATEC, niestety oddzielnie, nie jestem elektrykiem i na samochodach też znam sie jako tako więc jakby ktoś móglby mi doradzić w jaki sposób to podłączyć byłbym wdzieczny. 

Tymczasem życzę szerokości !! :) 

Edytowane przez rzadki213

Opublikowano

Witam jestem puki co szczęśliwym posiadaczem audi A4 b6 Założyłem konto profilaktycznie i może żeby o coś zapytać ale to już w innym temacie Pozdro

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników Audi . Jestem świeżo po zakupie Audi A4 b5 avant 2.4 V6

Opublikowano

Witam Wszystkich Klubowiczów :-) 
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7, Avant, 1.8T :-) 

Przed zakupem mocno posiłkowałem się Waszym forum i jestem Wam bardzo wdzięczny za informację które znalazłem!
Postaram się niebawem opisać moją zabawkę i pokazać modyfikacje i zmiany jakie już udało mi się wprowadzić, a jakie mam zaplanowane. 

Do usłyszenia niebawem! 

Edytowane przez Kurczak87

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem Grzesiek i mam 26 lat, w sumie będę miał 24 maja ;) Jestem posiadaczem Audi a4 b7 3.0 TDI V6 quattro z 2005r. Pochodzę z podkarpacia, ale pracuje w UK.  Zaczynam przygodę z tą marką :) Mam nadzieję, że znajdę na tym forum wiele potrzebnych informacji i porad od Was. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.