Hugo Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
d.moson Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam wszystkich! Mam na imię Damian i zostałem szczęśliwym posiadaczem A4 B8 z 2009 roku. Autko będzie mi służyć do jazdy na codzień, więc pewnie niejedno się wydarzy, ale mam nadzieję, że z pomocą forumowiczów poradzimy coś na każdy problem Zapowiada się długa przygoda bo już po pierwszych jazdach autko bardzo mi przypadło do gustu. Pozdrawiam wszystkich!
KrzyniuNO Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam Serdecznie władców pierścieni. Wpadłem na forum ponieważ potrzebny fachowiec. Mianowicie A4 chcę kupić. Jeszcze nie byłem w posiadaniu na własność ale jeździłem, miałem inne modele. Dlaczego chęć kupna właśnie w tym momencie? W skrócie potrzebne jest większe auto. Jeśli któryś z użytkowników z chęcią rozmawia o Audi zapraszam na priv. Z chęcią zamienie parę slow, bo mam coś na oku. Pozdrawiam. Z chęcią bym wrócił do grona choć ostatnia dosłownie się obraziła. Jeszcze raz Pozdrawiam!
JacekRewal Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 Cześć ! Jestem nowym użytkownikiem A4 od miesiąca, mam na imię Jacek, pozdrawiam !!!
Hugo Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Opublikowano 11 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
janko1janko Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 Cześć wszystkim. Mam w planach zakup autka (wiadomo jakiej marki).
Hugo Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Opublikowano 11 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
85marcinos Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 no narazie nie ma sie czym chwalic ale w tygodniu zagosci pierwsza audi w rodzinie
85marcinos Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 Teraz, Hugo napisał: Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, a dziekuje bardzo, niedlugo sie pochwale nabytkiem jak juz dojedzie o ile dojedzie martwi mnie jedynie walek pompy oleju w 2.0 tdi cr CAGB 136 koni
Pieterb Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) Miło mi jest się tu przywitać Wszystkich użytkownikom tegoż forum. Co prawda nie posiadam jeszcze A4 ale jestem w trakcie poszukiwań auta jak i wszelkich info na ich temat. Na razie nie jestem w stanie się zdecydować czy to ma być bp czy disel. Aktualnie jestem jeszcze w posiadaniu duuuużo starszej poprzedniczki czy model 80b4. Także powitać. Edytowane 11 Lutego 2019 przez Pieterb literówka
Pieterb Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 I ku temu się bardziej skłaniam bo od wielu lat już śmigam bp, diesla miałem jednego i źle na tym wyszedłem ?
adimicada Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 Cześć jestem Marcin. Na chwile obecną na wszystkie bolączki mojej audi znalazłem już odpowiedzi działamy dalej
Rekomendowane odpowiedzi