Miron777 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Audi a4b7 2007 Стоит rsne pu Изображение с парктроников? Какие для этого нужны блоки? Где их можно преобрести?
Lemir Opublikowano 8 Stycznia 2020 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Witam serdecznie! :-) Bardzo cieszy mnie fakt, że dołączyłem do tej społeczności. Już niedługo założę temat o moim projekcie A4, który będę aktualizować na bieżąco. Pozdrawiam, Marcin
Hugo Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Piotrek J Opublikowano 8 Stycznia 2020 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Cześć, jestem Piotrek, woj. Łódzkie okolice Konstantynowa Łódzkiego. Od trzech lat mam A4 B5 a od dwóch tygodni A4 B6, a no i dawnej było jeszcze 80 B3 ?. To w ogóle pierwsze forum jakiego jestem członkiem, mam nadzieję, że będzie fajnie ?
Hugo Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Wojtek podmokly Opublikowano 8 Stycznia 2020 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Witam wszystkich serdecznie
faster2194 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Siemka właśnie stałem się świeżym posiadaczem a4b8 avant 08r. Parę lat temu miałem b5 i postanowiłem wrócić do Marki Pozdrawiam
Nieznajomy Mieciu Opublikowano 8 Stycznia 2020 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Witam wszystkich . Mam nadzieję że będziecie wsparciem dla mnie w trudnych chwilach i problemach przy aucie . Miło wszystkich poznać. Pozdrawiam !
Hugo Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Krystek35 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) Dziękuję i również pozdrawiam Wszystkich Klubowiczów Edytowane 9 Stycznia 2020 przez Krystek35 Wstawienie gifu A4
MiCzel84 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Cześć, Witam wszystkich użytkowników forum
Hugo Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Chudy@ Opublikowano 9 Stycznia 2020 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Mam takie pytanie jak wyzerować licznik dziennych kilometrów w Audi A4b6 i jeszcze jedno jak ustawić żeby pokazywał aktualne spalanie
Drivver Opublikowano 9 Stycznia 2020 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witam od niedawna jestem posiadaczem a4 b8 2.0 tdi avant quattro Takie pierwsze zdj na wstęp pozdrawiam Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi