Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jaki interfejs diagnostyczny potrzebuje zeby się pobawić w oprogramowaniu W a4 b8 z 2014 r. Może jakiś link z konkretnym modelem do oprogramowania i kabelka .?

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, jestem z Radomia i dopiero przymierzam się do zakupu A4. To moje pierwsze audi stąd chciałem dowiedzieć się jak najwięcej o tym modelu i właśnie tak znalazłem się na tym forum. Pozdrawiam! :)

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich, jestem z Rzeszowa posiadam Audi A4 B6. 5! 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Cześć wszystkim 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Fajnie, że tworzycie taką piękną społeczność.

Jestem świeżo upieczonym posiadaczem A4 B8 Quattro w sedanie. Pewnie niedługo w odpowiednim dziale pochwalę się zdjęciami.

Liczę na Wasze wsparcie, a sam wniosę tyle ile mogę.

Dzięki!

Konrad

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Szukałem audi a 4 b9 , wpisywałem w wyszukiwarkę to co ma b9 , a więc audi drive select, display , reflektory matrix oraz rok 2017 , pojechałem do Niemiec i kupiłem B8 , z kwietnia 2017 , nawet nie wiedziałem ,że były jeszcze produkowane , bo w artykułach motoryzacyjnych było ,że do roku 2015 , teraz będę chciał lekki tuning zrobić jak w poprzedniej audi a3 , robiłem w Poznaniu w tune force u Kminka , fakt wszystko dobrze zrobione iz 140 KM było 166 KM i 406 Nm, przjechałem 190 tys km bez awarii . kogo polecacie w Szczecinie , a może w Koszalinie , bo trochę daleko do Poznania i droga byle jaka , do Szczecina mamy nową S 6 teraz to szybko . Co sadzicie o tym aucie ,że to B8 wyprodukowane w 2017 ? będę musiał prosić o pomoc na forum w nawigacji , internecie itd . Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem posiadaczem a6 c5 z 2002r. Mój samochód ma dużo wspólnego z A4 b6 wiec myślę ze znajdę tu wiele przydatnych informacji do mojego swapu :) Pozdro ALL

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Dzięki , a głównie mi o to chodzi czy można zaktualizować nawigacje , czy jest możliwość żeby był internet tzn nawigacja pobierała info o korkach na drodze i czy to nie dziwne ,że B8 bylo produkowane do 2015 ja mam 2017 z wyposażeniem jak w B9 ? Pozdrawiam 

Opublikowano

Cześć! :D

Słuchajcie na forum jestem nowy, ale w Audi siedzę już od kilku ładnych lat. Los tak chciał, że aktualnie stałem się posiadaczem całkiem fajnej S4 B6 Avant i liczę, że znajdę tutaj ludzi, którzy zjedli zęby na tych silnikach i pomogą mi doprowadzić mój egzemplarz do perfekcji :wink: Oprócz eski mam jeszcze A6 C5 z 2.7T, ale to chyba temat nie na to forum...:tongue4: Tak czy inaczej witam wszystkich serdecznie :D

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Jestem Mateusz, mieszkam w Poznaniu, wożę się obecnie A6 C6 w 3.0 dieslu 225km na cztery łapy kombi automat ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.