Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ?jestem posiadaczem audi a4b6 1.8 t 205hp  2004r pakiety sline.

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim. I stało się a4 już w garażu. Forum przeglądane już wcześniej ale jakoś nie było okazji się zalogować.

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Cześć, zamierza przesiąść się z BMW na coś typu minivan z grupy VAG :) Mam dużo pytań ;) Witam wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam i dzięki za przyjęcie na forum, od niedawna jestem posiadaczem audi a4 b6 1,9 Tdi 130km myślę ze na forum znajdę Pomoc w razie problemów Pozdrawiam :)

Edytowane przez Kombiak

Opublikowano

,,,

Opublikowano
13 minut temu, Kombiak napisał:

Witam i dzięki za przyjęcie na forum, od niedawna jestem posiadaczem audi a4 b6 1,9 Tdi 130km autko przywiozłem z Niemczech i mam problem z radiem raczej z Navigation plus po odłączeniu z aku radio wymaga jakiegoś 4 cyfrowego kodu niestety go nie posiadam wyciągnąłem radio czytałem ze może być gdzieś naklejka z kodem ale niestety nie ma czy jest jeszcze jakaś opcja żeby to rozpracować czy zostaje mi tylko Elektryk co potrafi z czytać z epromu przesyłam fotki

Pozdrawiam całe Forum.

image0 (10).jpeg

image1 (7).jpeg

image0 (11).jpeg

Jesteś w dziale powitań kolego. Tutaj tylko się witamy. Umieść Twój wątek w odpowiednim dziale (Forum techniczne-> Nawigacja, car audio i cb)

Opublikowano
5 minut temu, Muskel1 napisał:

Jesteś w dziale powitań kolego. Tutaj tylko się witamy. Umieść Twój wątek w odpowiednim dziale (Forum techniczne-> Nawigacja, car audio i cb)

zrobiłem Edit dzięki :) 

Opublikowano

Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B8 Avant - poprzednio zasłużonego A80

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Co znaczy zrobiłem edit?

Ty nie masz możliwości przenoszenia wątków do innych działów. Musisz w tym dziale, który Ci pdałem otworzyć nowy wątek. Czyli tekst tego wątku skopiować i wkleić do nowo otwartego.

Opublikowano

hmm, on jest z Troi i udaje greka hehe

Opublikowano

Przyszła pora zamienić Audi A3 8l 1.8t na Audi A4 B7 2.0 TDI 8v BPW quattro a wiec i nowe forum.

Do zobaczenia w różnych wątkach.

Pozdrawiam.

received_697742744140602.jpeg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć, jestem z Gdyni. Mam nadzieję że ja wraz z moim q5 dobrze wpasujemy się w to forum.

Pozdrawiam 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

,,,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.