kamol_b7 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Cześć i czołem, kluski z rosołem Może nie taki świeży na forum bo trochę już tu siedzę, ale poprzednie konta zapomniane, brak czasu na komputer i inne sprawy Tak to jest, jak się grzebie w furach w piasku, wodzie i deszczu... Ale to każdy z was wie jak to jest. Ja mam na imię Kamil, a to mój niebieski smerf potocznie zwanym A4 B7 DTM. Skromne 2.0T pod maską, napęd Quattro i 6 biegowy manual, delikatnie podkręcony bo zaledwie 306km oraz 411nm. Wszystkich pozdrawiam oraz życzę spotkania na drodze i wspólnego papieroska 1
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 11 Stycznia 2023 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 11 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2023 @kamol_b7 wyślij mi na pw adres email jaki miałeś przy starym koncie albo może nazwę użytkownika sobie przypomnisz, to Ci ogarnę i namierzę stare konto
black4 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Witaj ponownie warszawski klubowiczu ?? Kamil tak jak Hugo pisze spróbuj choć nazwę na klubie odkopać. Pozdrowienia ?
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 12 Stycznia 2023 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
QuattroBRD Opublikowano 13 Stycznia 2023 Opublikowano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Cześć wszystkim. Jestem szczęśliwy posiadaczem A4 B7 2.0 TDI BRD Quattro zrobiony na 200 kucy. Jestem z okolic Wałbrzycha w dolnośląskim. Mam nadzieję, że będę mógł pomóc i również liczę na pomoc z Waszej strony. Pozdro. Edytowane 13 Stycznia 2023 przez QuattroBRD
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 13 Stycznia 2023 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Lukaa5 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Witam wszystkich , Od niedawna jestem posiadaczem audi i mam mooostwo pytań . Pozdrawiam i do zobaczenia .
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 13 Stycznia 2023 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
OSCAR A4 B5 1.6 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Opublikowano 15 Stycznia 2023 JESTEM SZCZĘSLIWYM POSIADACZEM A4 B5 1.6. I ZIELONYM POD WZGLĘDEM WIEDZY OTYPOWYCH USTERKACH ITD. LICZĘ NA WASZĄ POMOC, A Z CZASEM CHĘTNIE JA BĘDĘ JEJ UDZIELAŁ. POZDRAWIAM
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 15 Stycznia 2023 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2023 Witaj. @OSCAR A4 B5 1.6na początek dwa życzenia: 1. Pytania zadawaj w odpowiednich działach forum. Wszystko jest opisane. 2. Nie pisz wielkimi literami, bo oznacza to krzyk. Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi