Daneks Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Audi 🤭 4
Pawel163 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Witam wszystkich użytkowników, jestem tu nowy i proszę o wybaczenie jeśli coś napiszę to gdzie nie trzeba 😉 2
Mat1990 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Witam Niedawno stałem się posiadaczem Audi A4 Allroad 2.0 TDI 177km z 2014 r. Cieszę się że znalazłem to forum . Mam nadzieję że pomożecie mi w wielu kwestiach technicznych mojego nowego- używanego samochodu . A za jakiś czas to może ja będę udzielał porad innym użytkownikom . Pozdrawiam serdecznie . Mateusz 2
Kuciolajzor Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Witam wszystkich, kupiłem "aczwórkę" dwa lata temu. Tak też się zarejestrowałem na tym forum, ale aktywny zaczynam być dopiero jak auto zaczyna się psuć. Jak to mówią "Jak trwoga to do Boga" 😅. Pozdrawiam Karol 3
christofen1337 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Witam wszystkich klubowiczów! Jestem Krzysiek i już za miesiąc będę miał swoją A4 B8.5 2.0tfsi quattro z USA 2
ofenssive Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Witam, Niedawno stałem się posiadaczem Audi A4B8 CGLC Quattro 😃 3
Marus.01 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Dzień Dobry, Bardzo miło mi powitać Wszystkich Kolegów i Koleżanki. Dziękuję, że pozwoliliście mi dołączyć do Waszego grona pasjonatów A4. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich. Marus01 2
matekboss Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Witajcie. Po 10 latach ponownie przesiadam się do Audi, mam nadzieje że mój system nerwowy i przede wszystkim portfel wytrzymają ten comeback Pozdrawiam 2
Rekomendowane odpowiedzi