Gość Emcebre Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Postępując zgodnie z regulaminem zacznę od krótkiego przedstawienia swojej osoby ;-) Studiuję we Wrocławiu na tamtejszej Politechnice - kierunek Energetyka. Mając 22 wiosny na karku zdecydowałem wymienić sobie auto na nowe. Jednym z możliwych wyborów jest właśnie Audi A4 (b6). Mam nadzieję, że uzyskam na forum potrzebne informacje i być może zdecyduję się zasilić grono użytkowników tej marki. Pierwszy krok zrobiłem sprzedając swoje auto, Fiata Punto SX, które z pewnością będę mile wspominał, zważywszy, że był to dziewiczy, pierwszy własny samochód w życiu. Po ostatecznym przemyśleniu tematu wybór padł na trzy modele: wspomniane Audi A4 B6, BMW E46 oraz Audi A3, jeżeli pozostałe dwa auta nie znalazłbym w odpowiednim stanie. Jestem osobą tolerującą tylko zapach benzyny, więc i w tym kierunku będę szedł, albo silnik 1,8T, albo w przypadku BMW 2,0 (143KM). Co więcej, dysponuję dwoma komputerami do diagnostyki układów elektronicznych (VAG Dominator oraz słynny serwisowy o wiele bardziej rozbudowany Bosch KTS 520) więc jeżeli zostałbym posiadaczem Audi na pewno, na jednym ze spotów istniałaby możliwość podłączenia się pod sprzęt. Myślę, że to wszystko na tę chwilę. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum Audi A4 Klub.
gp Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Witam wszystkich Zgodnie z regulaminem, pragnę się serdecznie przywitać ze wszystkimi! Mam nadzieję, że mnie stąd nie przegonicie i będzie wiele okazji do rzeczowej konwersacji Mam na imię Grzesiek, od roku jeżdżę Audi A4 (szczegóły obok), natomiast pasjonatem marki jestem od wielu, wielu lat i to się już chyba nigdy nie zmieni... Pozdrawiam.
mario_242 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 kraków hejka witam wszystkich ludzi audi
Rekomendowane odpowiedzi