djbrzoza Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Witam serdecznie, Jako że obecnie jestem(byłem) posiadaczem jakże to cennej marki samochodu AUDI z tym że modelu 80 postanowiłem się zapisać do Waszego forum! Niestety moją wiekową AUDI-czkę spotkał nieprzyjemny los a mianowicie wjechanie w dupke;) niestety naprawa jest ekonomicznie nieuzasadniona więc zapisałem się do tego forum z myślą kupienia AUDI a4. Zastanawiam się nad AUDI A4 z silnikiem diesla w kombi bądź też PASSATA B5 też w podobnej konfiguracji, rocznik jaki mnie interesuje to 97-00 Proszę o porady i opinie Pozdrawiam Kuba
bugizmc Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 witam wszystkich [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
kpalich Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Właśnie stałem się posiadaczem AUDI A4 B5 z silnikiem 1.8 i sekwencyjnym LPG.
oskawu Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Zostałem właścicielem Audi A4 Avant Kombi :> [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi