loozaque Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Witam, Jestem z Krakowa i zamierzam kupić A4 2.5 TDI Quattro (150KM) 1998r. Będę miał pytanie o spalanie, ale to już w innym wątku pozdr. Tomek
marcin7 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Witam jestem z wawy jeżdżę paskiem 1,9 tdi avf 130KM z fwd z 2003, drugim autem jest a4 1,8T z fwd z 2001. Chcę trochę poszukać info o hamulcach i ich tuningu, a rs4 nadają sie dośc dobrze do paska. Pozdrawiam Wszystkich [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
fred15 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Witam, jestem Maciek jak narazie śmigam beetlem 2.0 ale w niedalekiej przyszłości planuje zakup A4.. Pozdrawiam ...
maykel Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Witam serdecznie wszystkich Klubowiczów. Jeżdżę piękną i niezawodną B4, ale szykują się zmiany i kto wie, może następne będzie A4... Jestem tu aby zasięgnąć nieco informacji o tym modelu, mam nadzieję, że mi w tym pomożecie
Rekomendowane odpowiedzi