wrclaguna Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy102 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMMW Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witam, jutro odbieram nowe A4, samochód moich-nigdyś niedościgłych-marzeń. Cieszę się, że mogę dołączyć do klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inferno82 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Działo sie.. są dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkielas Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Piotrek jestem właścicielem starego już Audi 80 B4 2.8 V6 Quattro Avant z 94 roku i jestem na etapie poszukiwania A4. Mam nadzieję że pomożecie mi na forum w zakupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blastt Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witam wszystkich szanownych forumowiczów mam na imie Damian jestem z Krosna woj. Podkarpackie jestem posiadaczem A6 avant 2,5 tdi rok.99 jestem na etapie sprzedaży 6-steczki i zamiarze kupna A4 B7 Avant 2,0 TFSI Quattro. SerdecZnie wszstkich pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dextasy Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Jestem posiadaczem audi a4 1999 r. po liftingu. Autko wygląda świetnie -lakier czarna perła. Jest to moje pierwsze auto i jestem z niego bardzo zadowolony. Chodź czasem mam wrażenie, że łapie za wolno obroty, szczególna zamulająca jest dwójka. 105 km - myślę, że w sam raz na początek. Moim marzeniem jest teraz kupienie Audi RS4 Chodź nie ukrywam, że muszę się jeszcze wiele nauczyć przy tym aucie aby dosiąść takiego rumaka - dlatego też postanowiłem się tutaj zarejestrować i zdobywać cenną wiedzę. Chciałbym przy okazji zarekomendować forum mojego znajomego auditimes.pl - może się wymienicie buttonami? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norge10 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Wlasnie wczoraj kupiłem pierwsze w zyciu Audi , myślę że nie ostatnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi