franky830 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
dante jac Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 WITAM [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
michal.uaz Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam wszystkich mam na imię Michał. Niestety nie jestem posiadaczem (całej) A4-ki, a tylko jednego z serduszek a mnianowicie AFA, a zamontowane jest w VW t3 westfalia. Pozdrawiam wszystkich.
zaba_1981 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 witam wszystkich klubowiczów jestem paweł dopiero co nabyłem audi a4 1.9 tdi 110km 1996r. mieszkam w studzienicach woj. pomorskie pozdro [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
justyna.lubik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam wszystkich [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi