Nosfer Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam serdecznie wszystkich. Zarejestrowałem się może nieco przedwcześnie, gdyż dopiero za kilka dni nabędę moją A4. Ale sprawa jest już przesądzona i jestem na 100% zdecydowany na moją "czarnulę". Szukając samochodu podstawowym kryterium był napęd 4x4 a następnie maszynownia w dieslu. Kilka dni temu przyjaciel zajmujący się sprowadzaniem aut znalazł mi w Niemczech pasującą sztukę. A4 Avant, rok 2003, 1.9AVF Quattro, s-line, czarny shadow, webasto, audio bose, 1 właścicielka w niemczech, przebieg 85 tkm ( aż nie do uwierzenia ale jest 100% potwierdzony ). Auto po poślizgu wpadło na bandy na autostradzie i jest poobijane, poduszki, pasy niewystrzelone. Mechanicznie nic nie jest uszkodzone samochód jeździ jest tylko do naprawy blacharskiej. Niestety z uwagi na terminy u sprawdzonego i solidnego blacharza samochód będzie gotowy dopiero przed świętami. Jecze raz serdecznie witam i do zobaczenia na drodze. Pozdrawiam. Nie wiedziałem, że takie modele jeszcze istnieją :kox: _________________________________________________ Witaj - tak poza tym
iwa77 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam wszystkich i pozdrawiam!!Dołączam do klubu,ponieważ po obejrzeniu Waszej strony u znajomego stwierdzam,że zawiera ona dużo przydatnych informacji dla użytkowników "naszych autek".Myślę,że jest to dobry wybór. Pozdrawiam serdecznie!!
Rekomendowane odpowiedzi