fragman Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Witam wszystkich użytkowników tego forum i posiadaczy A4. Osobiście wydaję mi się, że warunki rejestracji są tutaj nieco nagięte :gwizdanie:, ale fakt faktem ludzka życzliwość nakazuje się ładnie przywitać. Mam nadzieję, że pomożecie mi w przyszłości (i wzajemnie) godnie eksploatować kolejną rodowitą Niemkę, po naszych pięknych drogach (wczoraj opłacona i zarejestrowana). Pozdrowienia!
PIXI Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 witamy Nagięte ............. ledwo się zarejestrował i już narzeka
PIXI Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 witamy Ale Kolega się pięknie przedstawił
dominik75 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Serdecznie witam wszystkich forumowiczów., mam A4 B7 2.0TDI Multitronic ale jestem fanem mojego 9-5 Aero
PABLO Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Ech Ci "młodzi" :gwizdanie: Witamy na forum
crookers20 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Witam. Jestem z Podlasia.. na Forum sprowadziła mnie moja A4 TDI 1.9 Mam nadzieję ze tutaj odnajdę pytania na niektóre wątki i ciekawostki, bolączki i inne pierdoły dotyczące tych wspaniałych wozów.
Rekomendowane odpowiedzi