sylwester_kram Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam Nie jestem posiadaczem A4 lecz A3 ale czytać zawsze warto:) Pozdrawiam wszystkich
Dragan Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam wszystkich. Od tygodnia jestem posiadaczem Audi A4 B7. Często odwiedzałem i czytałem forum. Teraz czas dodać coś od siebie. Pozdrawiam Dragan
hudini3 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam dotychczasowych, nowych i przyszłych członków tego forum.
DZIDZIA-1434 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam wszystkich.Jestem posiadaczem A4 B5 i postanowiłem zapisać sie do klubu.Pozdrawiam wszystkich. :
fasd Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Jako nowy to sie witam z wszystkimi i pozdrawiam z GDAŃSKA
pyja Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 a4 1,9 TDI, czy mozna samemu wyzerowac terminy przegladow???
BasiaA4 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam, Na początek chciałam Was pozdrowić staropolskim "ALOHA" Właśnie zamierzam sprzedać swojego żuczka (Corsa) i zakupić Audiczkę i mam nadzieję że z pomocą tego forum uda mi się ten mój zamiar doprowadzić do skutku tym bardziej że mąż ma bardzo dobrego mechanika od aut "grupy" na miejscu także o serwis się nie martwię Pozdrawiam Basia
Rekomendowane odpowiedzi