dwwasyl Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Heyah wszystkim klubowiczom ! Posiadam (jeszcze) toyke i poszukuje a4 (b7) co by się przesiąść w coś więszego i fajniejszego . Mam nadzieje że uda mi się znaleźć odpowiedni egzemplarz do końca marca br. Pozdrowionka
armatysleszek123 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Hej, wlasnie jestem nowym uzytkownikiem forum i chcialem wszystkich przywitac, pozdrawiam
Anielin Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Siemka. Dziś dołączyłem do forum i chciał bym się ze wszystkimi serdecznie przywitać. Pozdrawiam
WSGarage Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam wszystkich! Przygodę z Audi zacząłem jakieś 5 miesięcy temu. Przesiadłem się z Hondy na Volvo - przerosło to moje oczekiwania, ale jak już kupiłem swoje pierwsze Audi, zakochałem się w tej marce. Ogólnie zajmuję się sprzedażą części do Hond, od niedawna zacząłem sprowadzać Audi. Zraziłem się troszeczkę do znanej chyba wszystkim jednostki AFB i autko stoi pod warsztatem z uszkodzoną pompą wtryskową, ale jak tylko ogarnę jakąś monetę - ponownie wrócę na szosę ;] Tyle o mnie. Pozdrawiam Serdecznie, Filip
pmarcys Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam Dziwna ta metoda inicjacji na tym forum, ale coz wszystkiego trzeba sprobowac. Mam na imie Piotrek i mam audi (juz jakies 4 lata) A4 1.8 1999. Auto uzywa w chwili obecnej moja zona i chce go sprzedac ze wzgledu na duze spalanie 12-15l i kupic jakiegos "francuzika w dieslu" (jednego juz mamy). Ostatnio zaczelem mu sie przygladac blizej (nawet polubilem "paliwozerna bestie") i mysle ze uda mi sie troche nad nim popracowac, aby nie rujnowal naszego domowego budzetu. na koniec chcialem dodac ze nie pije juz od 8-smiu miesiecy i 3 dni :gwizdanie: itd i mam nadzieje ze w archiwum znajde jakies ciekawe informacje.
witus Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam Nie mam jeszcze a4 ale zamierzam kupić :> Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi