pablo16818 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Jak przystało na nowego chciałem się z Wami przywitać. Jestem z Lublina, moje autko to A4 B6 1.9TDi z 2004 roku automat/multitronic. Pozdrawiam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoeLero Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam wszystkich klubowiczów. Postanowiłem się zalogować bo forum wygląda ciekawie a ja jestem szczęśliwym posiadaczem A4 od niedawna i pewnie większośc informacji tutaj zawartych okaże się przydatna. Ja też będę się starał dzielić wszystkimi moimi doświadczeniami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek49 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam wszystkich serdecznie , mam na imię Sebastian, mieszkam w pieknym Krakowie, od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 z silnikiem 1,9 TDI 90 PS (AHU) z roku 96/97. pozdrawiam klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailor1 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 WrocŁaw Klaniam sie i serdecznie witam. Mam na imię Dariusz i posiadam MOJE A4. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryfi Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 witam i pozdrawiam klubowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz06041 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam i serdecznie pozdrawiam forumowiczów klubu Audi A4. Jestem posiadczem Audi od ponad 2 lat, więc chciałbym podzielić się z wami doświadczeniem z użytkowania tego modelu auta, a takze dowiedzieć się czegoś nowego od was. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luknat Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam wszystkich klubowiczów A4-klub.pl. Jestem szczęśliwym posiadaczem a4 tdi 98 i muszę przyznać, iż forum jest bardzo "obfite" w informacje na temat tego autka ;-) Mam nadzieje, że będę mógł komuś pomóc. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 witaj na forum zapraszamy na spociki krakowskie do galerii kazimierz co niedziele o godzinie 18-stej ostatnie piętro parkingu czyli dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi