speedline Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich Użytkowników forum A4 !
SpyAmericano Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam serdecznie! Mam na imię Mariusz, mieszkam w Rzeszowie i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1,9TDI z 1998 roku. :> Mam nadzieję, że będę mógł (z czasem i wzrostem doświadczenia) pomóc, jak również znaleźć wiele cennych informacji i podpowiedzi. Pozdrawiam!
pois Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam serdecznie wszystkich klubowiczów. Od około pół roku jestem posiadaczem A4-eczki i to już chyba najwyższa pora, aby się ujawnić : )
doomelek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów Posiadam w swojej "stajni" kolejny już model Audi i tym razem jest to A4 B6 1.9TDI 131PS 2001r. (poprzednie to 80 B2 B+G 83r. i 80 B4 TDI 92r.). Jak to u mnie bywa zawszę lubię "trochę" ulepszać autko więc mam nadzieję, że forum ułatwi mi to zadanie a i na pewno podzielę się wynikami aby wspomóc innych nabytą wiedzą :>
Rekomendowane odpowiedzi