Andrzejek Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam szanowne grono miłośników Audi A4. Mam na imie Andrzej i pochodzę z Bydgoszczy. Od października 2007 roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4, model B5. Zakochałem się w tym samochodzie od samego początku. Pozdrawiam serdecznie, Andrzejek
killer1 Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 serdeczne pozdrowienia dla klubowiczów z Wrocławia.
m@rkop Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam. Postanowiłem dołączyć do klubu, bo bardzo podoba mi się b7, chociaż i b6 też jest fajna. Mam nadzieję, że następnym moim bolidem będzie właśnie b6 sedan. Pozdrawiam, Marek
Musashi Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 witamy zyczymy powodzenia w realizacji zamierzen
Kowal Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam wszystkich i pozdrawiam. Piotrek z Warszawy
johness Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Pochodzę z Darłowa . Jestem użytkownikiem forum od jakiegoś czasu ale dopiero teraz znalazłem chwilkę na napisanie kilku słów. Mam A4 z 97r. wersja 98 1.8T. Forum jest bombowe i już skorzystałem z jednej porady, za którą jestem bardzo wdzięczny. Mianowicie odnośnie odgrzybiania klimy. Świetna sprawa, zrobiłem wszystko sam i nie musiałem jechać do serwisu :> Pozdrawiam wszystkich użytkowników i na pewno będę tu zaglądał!!!
Rekomendowane odpowiedzi