Musashi Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 witamy zapraszamy na spoty warszawskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witaj na forum A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam szanowne grono miłośników Audi A4. Mam na imie Andrzej i pochodzę z Bydgoszczy. Od października 2007 roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4, model B5. Zakochałem się w tym samochodzie od samego początku. Pozdrawiam serdecznie, Andrzejek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witamy Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 witamy rozumiemy twoje uczucie do a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer1 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 serdeczne pozdrowienia dla klubowiczów z Wrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rkop Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam. Postanowiłem dołączyć do klubu, bo bardzo podoba mi się b7, chociaż i b6 też jest fajna. Mam nadzieję, że następnym moim bolidem będzie właśnie b6 sedan. Pozdrawiam, Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 witamy zyczymy powodzenia w realizacji zamierzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 witamy na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam wszystkich i pozdrawiam. Piotrek z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 witamy zapraszamy na spoty warszawskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johness Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Pochodzę z Darłowa . Jestem użytkownikiem forum od jakiegoś czasu ale dopiero teraz znalazłem chwilkę na napisanie kilku słów. Mam A4 z 97r. wersja 98 1.8T. Forum jest bombowe i już skorzystałem z jednej porady, za którą jestem bardzo wdzięczny. Mianowicie odnośnie odgrzybiania klimy. Świetna sprawa, zrobiłem wszystko sam i nie musiałem jechać do serwisu :> Pozdrawiam wszystkich użytkowników i na pewno będę tu zaglądał!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 witamy cieszymy sie ze forum pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi