Wihajster Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Od kilku dni jestem szczesliwym posiadaczem szarego Audi A4 1,9 tdi avant. Czekam jeszcze tylko na tablice i juz moge jezdzic na koncerty. Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 witamy na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzi Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam z Wrocka Jestem fanem marki , kiedyś miałem A4 (B5)1.9TDI . Obecnie Impreza GT . Choć planowany jest powrót do A4. Arczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawoy Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam wszystkich. W zeszłym tygodniu kupiłem piękną A4 silnik 1,8 benzyna z gazem.Trzeba troszkę odswieżyc wnętrze , ale silnik i zawieszenie jest ok.Zakochałem sie w tym samochodzie. Mam nadzieję ze mnie nie zawiedzie :> Pozdrawiam wszystkich fanow tego pieknego autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witaj Sławku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi