Wihajster Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekrk Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam wszystkich użytkowników forum, ja jestem na etapie poszukiwań A4 i chciałem pogłębić swoją wiedzę na temat przyszłego nabytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawluczuk1986 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jestem posiadaczem audi od niedawna, ale teraz to pewnie będzie moja marka na zawsze pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek TDI Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Mam na imię Andrzej zaposiadłem VW Passat 1.9TeDeI kombi automat w zieleni plus 2 druty Pozdrawiam forumowiczów a zwłaszcza magika od AG4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek040486 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam wszystkich.Mam na imię Tomek. Od niedawna jestem właścicielem pięknej a4-rki:) Pozdrawiam wszystkich i zaczynam buszowac po forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labamba10 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Mam audi a4 b6. Wcześniej nie miałem. Teraz to już inna bajka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achman Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4(B5) 1.9 Tdi z 1999r w wersji avant nie ukrywam że samochód mam od nie dawna i pewnie nie wiele będę na razie w stanie pomoc w kwestiach naprawczych ale postaram się go jak najszybciej poznań i być jak najbardziej pomocny. A co do samochodu to autko jest genialne aż nie mam ochoty z niego wysiadać w pewnym sensie spełniłem moje marzenie i bardzo się z tego Ciesze i wiem jedno że pozostanę wierny audi już na długie lata pozdrawiam wszystkich i ciesze się że mogłem dołączyć do grona fanów audi A4 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi