Curado Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam, stałem się posiadaczem Audi A4 1.9 110KM TDI. Mam nadzieję że dowiem się od starszych stażem kolegów wielu ciekawych informacji. Pozdrawiam wszystkich, Patryk.
Jacektrz Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam Jestem użytkownikiem A4 B7 2.0 TDI Z 2006r. Mam nadzieję że w razie potrzeby znajdę na forum rozwiązanie problemu i że ja będę mógł pomóc. POZDRAWIAM
TomeceK Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam Wszystkich Noszę się z zamiarem kupienia w przyszłości A3 stąd moja obecność
bastekbalin Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam wszystkich na forum audi Pozdrawiam
tomeczek.pq Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam wszystkich klubowiczów oraz klubowiczki; mam na imię Tomek, mieszkam w Warce, mieście znanym z produkcji średniej klasy piwa :> Obecnie jezdżę Ibizą 6k, powoli przymierzam się do A4 B5, liczę że czytanie forum pomoże mi w decyzji i wkrótce pochwalę się swoim Audi, pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi