Azunia Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buli2111 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 WITAM WSZYSKICH FORUMOWICZOW I POZDRAWIAM : MARCIN OD 2 DNI JESTEM POSIADACZEM A4 B6 2,5TDI 150KW QUATTRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jessus Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Witam zmotoryzowanych. Moje miano brzmi Lukasz, lecz towarzystwo nadalo mi ksywke Jessus (mialo sie dlugie wlosy), lat 18nascie. Ksztalce w technikum mechanicznym, klasa o profilu "technik pojazdow samochodowych". Prawko B od maja (zmotoryzowany od 8 roku zycia - byly motorynki, romety, jawki, japonskie 80ccm). Mam szczescie powozic Audi A4 B5 Avant z 96r, pod maska mozna zaobserwowac swiszczaco-klekoczace stado bocianow, o oznaczeniu AFN ,naped niestety tylko na konczyny przednie. Turbotraktorka musialem ogarnac mechaniczne po rocznym postoju, ale dalo rade i teraz czerpie radosc z 4 kolek ps. Tak wlasciwie, to mieszkam w Wieliczce (zadupie kolo Krk). psII. Brak polskich znakow jest spowodowany krotkim pobytem za granica Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Nie pisz z dużej litery bo oznacza jak byś krzyczał :!: :!: :!: Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Witamy na forum Jak będziesz w swojej mieścinie to wpadaj na spota do galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacShell Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Od 10-u lat jeżdżę Audi. Najpierw była 100-a 2.3E, teraz jest A4 2.8 quattro. Jednego jestem pewien. Mogę zmienić model ale marki już nie!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortek Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam, śmigam Audi A4 od 2003 r. i marki oraz modelu nie zmienię szybko. Wcześniej jeździłem Audi 80 1,9 D Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi