calgon2 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam wszystkich jestem z Katowic
diabel2125 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam wszystkich jestem nowy na forum, na wstępie chcialem sie przywitac, nazywam sie Łukasz. mam auto [audi a4 b6 ALT] 2.0 benzyna +gaz. Mam male problemy z autem, po podlaczeniu do vagu wyskakuje bal niska wydajnosc katalizatora kasuje ja i po ok 80km wraca moze ktos mi pomoze jak mozna by to zrobic w wlasnym zakresie? lub czy moglbym wstawic strumienice i czy by kontrolka pomaranczywa wiecej sie nie pojawila? Drugim problem jest mam klimatronik i lewa strona od kierowcy dziala bez zarzutu dmucha grzeje chlodzi wszytko ok, ale druga strona od paserzera tylko dmucha i nie dajcie ciepla tylko chlodne powietrze, po podlaczeniu wyszlo ze blad klapek sterujacych, czy moze juz ktos mial taki problem i jak to mozna by naprawic? lub od czego zaczac?
mateuszdzx Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 witam Wszystkich! mam na imie Mateusz, jestem z Warszawy, i.... nie mam audi ale właśnie się przymierzam do kupna, stąd moja obecność tutaj-mam nadzieję, że nie chwilowa. pozdrawiam
HattoriHonza Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Kazali mi się przywitać, to witam wszystkich;p Wołają na mnie Iwo, bo mnie tak ochrzcili, pochodzę z Lublina, pod którym też mieszkam i w którym to studiuję prawo. Myślę, że wystarczająco informacji, gdyż założyłem konto celem zadania pytania o A4 - sam posiadam A6, i na tamtym forum się udzielam pod tym samym nickiem. Pozdrawiam!
Radek541751 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Cześć Radek Warszawa Witam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi