gigisan Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Cześć, Mam na imię Wojtek ,pochodzę z Torunia. Po awarii skrzyni biegów w Vectrze B zakupiłem B6 z okolic Warszawy. Jest w niej parę rzeczy do poprawek.Mam nadzieję że jeśli z czymś utknę, ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc
pkudlins Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam Wszystkich! mam na imie Paweł, jestem z Łodzi, i.... nie mam audi ale właśnie się przymierzam do kupna, stąd moja obecność tutaj-mam nadzieję, że nie chwilowa. Pozdrawiam
katom30 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jeszcze nie jestem szczęśliwym posiadaczem A4 ale obecnie poszukuję takiej piękności 2002-2003 Avant AVF. Może miejscowi koledzy pomogą coś znaleźć...Pozdrawiam
kgaw77 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 [Trojmiasto]Pozdrawiam wszystkich. Zarejestrowałem się na forum ponieważ szukam A4 Avant z roku 2002-2003 i jak większość chcę sie czegoś więcej dowiedziec
aparatka Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam wszystkich klubowiczów Od niedawna jestem posiadaczką pięknej A4, b6 1.9TDI Pozdrawiam Gosia
Rekomendowane odpowiedzi