Beny.T Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam wszystkich! Audi podobało mi się od dawna... a odkąd dostało mi się służbowe A4 B8 2.0TDI w wersji Avant, moja sympatia jest jeszcze większa. Baby przejechała już 13tkm i poza wpadką z niedziałającym głośnikiem w drzwiach jest cacy. Wpadłem po wiedzę jak pieścić moją baby żeby zawsze wyglądała świeżo, a przy okazji pewnie dowiem się więcej. Pozdro ze śląska! Beny
majnus Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam! Właśnie nabyłem swoją pierwszą Audiczkę (A4). Troszkę będzie trzeba zrobić, i mam nadzieję że uzyskam potrzebną pomoc na tym forum Pozdrawiam!
spawnbee Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam Jestem nowy na forum Zakupiłem A4 B7 Avant 2.0 TDI (BLB ) Mam nadzieje, że znajde tu dużo informacji i pomocy. Pozdrawiam
robertabc Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam całe forum . od niedawna posiadam a4 v6 abc , i mam nadzieje ze połkne na forum duzzzoo informacji . pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi