fiskuzz139 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Witam wszystkich posiadaczy Audi A4, na imie mam Jarek, pochodze z okolic Lublina, jestem szczesliwym posiadaczem granatowej A4 1.9 tdi(AFN). Pozdrawiam wszystkich milosnikow audi:)
koniu1981 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 posiadacz audi z częstochowy wita posiadaczy audi z całęj polski
Spienty Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Witam, Mam na imię Daniel mieszkam w Elblągu.Obecnie jestem posiadaczem Opla Vectry B z silnikiem 1.6. Po wielu godzinach spędzonych w internecie w poszukiwaniu nowego samochodu kolega zaproponował rejestracje na Waszym forum. Mam zamiar znaleźć tutaj wszelkie informacje jakie pomogą mi w wyborze nowego auta.Wstępnie jestem zdecydowany że będzie to Audi A4 teraz tylko pytanie jaki silnik... Jak już będzie przed lub po zakupie na pewno się pochwalę Pozdrawiam
kenwood190 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Mam na imię Sławek i stałem się nowym posiadaczem audi a4
Rekomendowane odpowiedzi