albi281 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Grójec - mam na imię Albert i od pół roku jestem szczęśliwym posiadaczem audika a4 z 2001 r 1,9 tdi, fajnie,że tu trafiłem :>
janusz73 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Dzień dobry wszystkim forumowiczom !
Michoo Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Witajcie Jestem z Torunia, niecały tydzień temu kupiłem A4 B5 z 1997 roku. Egzemplarz moim zdaniem zadbany i dobrze ustrzelony Wcześniej jeździłem Skodą Felicią i odczuwam teraz wielką różnicę mimo, że kupiłem samochód de facto 3 lata starszy. Zamierzam się wybierać na spoty w Toruniu albo okolicy. Pozdrawiam!
jodi Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Witam na forum Audi A4, autko moje jest z 98r. TDI 110km bogato wyposażone praktycznie wszystko oprócz skóry, jestem bardzo zadowolony z tego samochodu, jedynym problemem jest FIS który mam zamiar wymienić w najbliższych dniach. Pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi