skiper Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Witam wszystkich użytkowników. Mam na imię Piotrek od dawna pociągała mnie magia marki Audi i właśnie ma zamiar w niedługim czasie stać się jednym z szczęśliwych posiadaczy A4. Zanim to jednak nastąpi postanowiłem co nieco wzbogacić moją wiedzę na temat tego modelu. Pozdrawiam wszystkich.
dzarski Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Mam na imię Damian i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi a4 s-line b6:) Pozdrawiam wszystkich
Fanaticos Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Witam, jestem Karol, Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4 1,8 125KM . Jest to mój pierwszy samochód. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
sevic Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Na wstępie wypadałoby się przywitać, więc oficjalnie: Witam wszystkich Jako że od kilku dni jestem posiadaczem Audi a4 ( 97r, Avant) po przesiadce z Vw różnica jest w komforcie ( przynajmniej jak dla mnie ) jest astronomiczna. Jednakże moje Audi nie jest wolne od drobnych usterek i kilku zaniedbań ze strony poprzedniego użytkownika. Tak oto trafiłem tutaj.
Rekomendowane odpowiedzi