kladi Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Witam! Na forum Audi jestem nowy, poniewaz wczesniej jezdzilem tylko Volkswagenami, a teraz chce cos nowego wyprobowac, jest to popularne audi A4 kombi z 2005 roku, z nowszym aczkolwiek starym (zmodyfikowanym) typem silnika 2.0TDI o mocy 140km na jednym pasku... autko powiem szczerze ze nie wiem jak chodzi gdyz sie wlasnie po delikatnej stluczce robi.... mam nazdieje ze bedziecie mi mogli dac jakies rady na co trzeba przy nim itd. (Nie chodzi o serwisy czy drozsze oleje, bo to jest sprawa oczywista!) Zdjecia autka wystawie juz po naprawie ;P Pozdrawiam!
RONINN Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Witam wszystkich miłośników Audi /
bryndus Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 witam mam na imie Damian posiadam od niedawna audi 100 c4 2.8 quattro jestem ze szczecina
switek864 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 (Olesno) Witam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi