mariuszo Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Witam i pozdrawiam.Właśnie zmieniłem A4 B6 na A4 B7.Zajmuje się elektroniką samochodową(i nie tylko) może komuś się przydam , i ja też się czegoś dowiem. Pzdr.
mario440 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Witam, mam problem jestem nowy wiec od razu przepraszam jesli ten watek juz był, chodzi mi o to ze w mojej a4 b5 1,9 tdi od czasu kiedy pojawiaja sie chłodniejsze poranki świece mi grzeja moze 1 sekunde po czym jest pyknięcie jakby pod kierownica i od razu kontrolka gasnie. obawiam sie ze gdy przyjda mrozy auto moze miec problemy z odpalaniem. prosze o rady i opinie co jest winne temu
vombat Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Witam wszystkich i Pozdrawiam serdecznie.
Szaryszary Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Cześć, Jestem Marcin wołają na mnie Szary, mam Audiczkę A4 97r. 1.9 TDI Avant 110HP. Piękny Granat pochodzenia niemieckiego :] w mojej rodzinie od 7lat (od przekroczenia polskiej granicy), w moim posiadaniu od roku :] Pozdrawiam Forumowiczów :]
PABLO Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie do Galerii Kazimierz, parking poziom niebieski u góry. Szczegółowe info http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23938.0
Rekomendowane odpowiedzi