monik Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 hej mam na imię Monika, od niedawna jeżdżę A4 1,9 TDI, nie wszystko jest tam w porządku więc postanowiłam na forum poszukać jak sobie poradzić z małymi usterkami Nie mam zaufanego mechanika, a poza tym lubię sama wiedzieć co jak i gdzie, wiec liczę że tutaj się dokształcę ;D Pozdrawiam
Babel Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam, mam na imię Kamil. Na forum jestem od dawna ale nawet nie pamiętam jak się tutaj znalazłem Od niedawna posiadam A4 ADP z 95r. dlatego postanowiłem rozpocząć aktywne uczestnictwo na forum. P.S. Nie da się zmienić na tym forum nazwy użytkownika? Ta co mam to już "dawno i nieprawda"
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Witaj na forum :hi: Zapraszam na łódzkie spoty - postaramy się pomóc :) http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22268.46845
northwind25r Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Hejka wszystkim jestem nowy wiec pasuje się przywitać. Pozdrowienia z KRK
Rafter6 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Nabyłem Audi A4 Avant 1.9 TDI 101KM/74KW. Pozdrawiam forumowiczów
raczers86 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam wszystkich klubowiczów Mam na imię Krzysztof od kilku miesięcy jestem posiadaczem b6 rok2001. Mam nadzieje że dzięki forum dowiem się jakie są zalety i wady tego modelu.Z przyjemnością będe chciał uczestniczyć w bielskich spotach A tak poza tym jestem od "slodki79" .Z góry dziękuje zaprzyjecie mnie do klubu pozdro
Rekomendowane odpowiedzi