ozoshi Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Własnie jako pierwszy samochod zakupilem audi 1,8t 150 quatrro . Zarejestrowalem się na forum poniewaz chcialbym dowiedziec sie czegos więcej... Przejechalem się raz z silnikiem z turbo i nigdy innego juz nie będe chciał . Pozdrawiam
Blotolf Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Cześć, Nazywam się Wojtek i mieszkam w Krakowie. Pracuję w branży automotiv(również dla Audi) jako inżynier procesu. Obecnie poszukuje A4 dla siebie, na razie jeżdżę VW Golfem ale czas na zmiany Pozdrawiam
ruby81 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam serdecznie, obecnie poszukuje autka dla Żonki,Audi posiada mój ojciec i jest z niego bardzo zadowolony , ja zrobiłem błąd i kupiłem mazda 6 w dieslu bo mi się podobała, teraz już mam całkiem inne zdanie o tym samochodzie, dlatego żonce chce kupić coś fajnego, czym dojedzie do celu bez pomocy assistance pozwólcie ze poczytam sobie co nieco i dowiem się czegoś przed zakupem. Pozdrawiam
wojtek3022 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 witam wszystkich jestem Wojtek i posiadam 1.9 tidiaj Quattro
Rekomendowane odpowiedzi