bastian Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 :> Witajcie. Jestem seba, od 2 miesięcy jestem posiadaczem granatowej a4 tdi 110 KM
pp68 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Miło mi powitać wszystkich użykowników marki Audi, na zdjęciu poniżej moje autko
Kivan Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Przeglądam to forum od jakiegoś czasu, żeby znaleźć interesujące mnie informacje i dzięki temu wybrać jakiś dobry egzemplarz a4. Posiadam już jedno autko z koncernu vag a jest to t4 multivan i ma u mnie dożywocie. Szukam teraz auta osobowego i zawsze podobały mi się a4 (teściowa ma a4 ). Może dzięki Wam uda mi się znaleźć coś fajnego. Pozdrawiam wszystkich.
Grzesiek91PL Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam mam na imię Grzesiek, na forum zarejestrowałem się po to aby zdobywać wiedzę jak i nią się dzielić i z czasem zostać klubowiczem :> Pozdrawiam
amr Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 witam wszystkich i mam nadzieje że będe mógł pomuc tak samo jak ja potrzebuje waszej pomocy.
Rekomendowane odpowiedzi